Over Mijn IT Consult

Mijn IT-Consult is opgericht vanuit passie voor IT, om aan iedereen de juiste technische hulp te bieden. Na jarenlang op IT-afdelingen voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om vanuit mijn eigen onderneming verder te gaan. Tijdens mijn vorige werkervaringen is het mij opgevallen dat met name kleinere ondernemingen geen budget hebben om een volledige IT-afdeling op te zetten en op zoek gaan naar een extern bedrijf. Gezien ik zelf ook een kleinere onderneming ben, denk ik dat Mijn IT Consult hier het perfecte bedrijf voor is.

Wij zetten ons graag op de markt als consult in plaats van specialist. Naast onze expertise binnen de IT-wereld, adviseren wij u ook graag bij het afnemen van diensten waar u (en uw bedrijf) baat bij heeft.

We zien het werk binnen ICT niet als werk, maar als onze hobby. Nieuwe projecten geven ons een positieve boost en zorgen ervoor dat we dagelijks genieten van ons werk. Voor ons staan persoonlijk contact en een eerlijke prijs hoog in het vaandel.

Neem vooral contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Tot snel!

Victor
Mijn IT Consult

Waarom u voor Mijn IT Consult kiest

Persoonlijk contact

Tijdens ons eerste contact, nemen wij graag de tijd om kennis te maken. Tijdens dit contactmoment is er de gelegenheid om uw wensen in kaart te brengen. Of het nu gaat om het bouwen van applicaties en websites of het oplossen van een technisch probleem: wij storten on met volle energie in onze samenwerking. Mochten we niet in staat zijn om het probleem op te lossen, dan maken we dat gelijk bespreekbaar.

Eerlijke prijs

Onze service is een van de goedkoopste op de huidige markt. Tijdens onze samenwerking staat transparantie van onze kant centraal. Hierbij houden wij u op de hoogte van het aantal uren en het kostenplaatje van elk project. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, hetzij alleen blij verrast over het eindresultaat.

Flexibel

Onze mentaliteit valt niet in de categorie 9 tot 5. U kunt ervan uit gaan dat problemen met websites of applicaties met een hoge prioriteit vrijwel altijd binnen een uur worden opgelost. Wij streven naar hoge effici├źntie. Het kan zijn dat wij uw probleemsituatie niet hebben geschetst op onze website. Wij nodigen u dan alsnog uit contact met ons op te nemen, wellicht dat we u dan alsnog van dienst kunnen zijn.

Zorgvuldig

Onze communicatie en werkwijze is professioneel en zorgvuldig. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en vervolgens een afspraak te maken wanneer we het project kunnen aanleveren. We houden u vervolgens op de hoogte van het proces, en nemen ook hierin de tijd om de stappen uit te leggen.