Mijn IT Consult biedt meerdere diensten aan binnen de ICT. Wij zien programmeren als onze grootste hobby. Onze expertise ligt bij het ontwikkelen van applicaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het bouwen van uw website, ondersteuning bij technische problemen en het opzetten van software en hardware binnen uw onderneming.

De websites van 
Mijn IT Consult

Een website van A tot Z

Uw bedrijf is niet compleet zonder het digitale visitekaartje. Wij zetten professionele websites van A tot Z op en ondersteunen bij het inrichten en onderhouden van servers. Zo regelen wij de domeinaanvraag, geven advies over hosting, installeren we CMS en alle benodigde functionaliteiten. U kunt ervan uit gaan dat alle creatieve ideeën mogelijk zijn. Wij nemen u mee in het proces en zullen elke stap inzichtelijk maken, zodat u de bouw van de website van A tot Z meemaakt.

De helpdesk van
Mijn IT Consult

Bedrijf of particulier

Of u nu particulier bent of een bedrijf: u kunt bij ons terecht voor technische hulp. Niets is zo vervelend als een computer die niet optimaal werkt of een virus die uw werkzaamheden belemmerd. Wat voor u wellicht een irritatiefactor is, is voor ons een leuke uitdaging om het probleem op te lossen. Zo kunt u bij ons terecht voor het bouwen en repareren van uw computer, het verwijderen van virussen, het her-installeren van Windows en het installeren van overige apparaten zoals printers, televisies en blue-ray spelers.

Mijn IT Bedrijven

Van software tot hardware

U kunt bij ons terecht voor alle benodigde soft- en hardware.Voor een beginnend bedrijf of kleine onderneming kan het fijn zijn om persoonlijk contact te hebben over de soft- en hardware die geschikt zijn. Wij adviseren u graag hierbij door mee te denken over de juiste ICT-infrastructuur en vervolgens de juiste hardware en software te installeren.

Overige

Mocht u een ICT-gerelateerde probleem ervaren, maar deze niet op de website kunnen terugvinden? U bent dan van harte welkom om contact met ons op te nemen door onderstaand formulier in te vullen of te bellen of mailen. Wij ontvang dan uw gegevens en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de situatie te bespreken en naar een gepaste oplossing te zoeken.

Overige

Heeft u een probleem die niet benoemd staat op onze website? Niet getreurd? U kunt alsnog onderstaand formulier invullen, dan zullen wij kijken of we uw probleem op kunnen lossen en contact met u opnemen.

Neem contact met ons op


Contact informatie